Over Broekies Kinderkleding

Over Broekies Kinderkleding

Originele kinderkleding van de beste kwaliteit
Bij Broekies weet je dat het goed zit

Originele kleren voor kinderen
U weet dat u bij Broekies Kinderkleding goed zit, omdat u bij ons bijzonder originele kleren voor uw kind vindt. Bijzonder origineel omdat we die stukken uit een collectie kiezen waarmee uw kind er te gek uit ziet. Bijzonder origineel ook omdat Broekies alleen die merken selecteert die zich durven te onderscheiden met een heel duidelijke eigen signatuur. Kortom: Broekies Kinderkleding selecteert voor u de topstukken van de leukste merken om er voor te zorgen dat uw kind helemaal perfect gekleed is!

Mooi aansluitende pasvorm
Uit ervaring weten we dat voor kinderen kleren met een mooie aansluitende pasvorm moeilijk te vinden zijn. Dat geldt zeker ook voor slankere kinderen, die moeilijker terecht kunnen bij de bekende grote warenhuizen. Maar bij Broekies zit kleding goed, want Broekies Kinderkleding is juist gespecialiseerd in kleding die mooi aansluit bij het lichaam. Daardoor is uw kind helemaal het heertje of dametje.

Hoge kwaliteit
Wij vinden dat kleding van goede kwaliteit moet zijn. Daarmee bedoelen we dat goede stoffen gebruikt worden en dat de kleding goed in elkaar gezet is. Daardoor blijft kleding goed in model. Die kwaliteit betaalt zich terug in de bruikbaarheid en houdbaarheid van kleding. Daarom zijn we erg selectief in welke merken we in onze collectie opnemen. Daardoor weten wij dat de kwaliteit bij Broekies ook hartstikke goed zit.

Beste service
Bij Broekies Kinderkleding mag u rekenen op de beste service. Wilt u meer informatie over een kledingstuk? Is er toch iets niet helemaal naar de zin? Wilt u graag dat we een kledingstuk voor u opmeten? Dan zit u bij Broekies goed, want dat doen we graag voor u. Ook al zien we u niet in levende lijve, toch zijn we er altijd om u te helpen. U krijgt alle persoonlijke aandacht, want dat verdient u.

Over ons
Broekies Kinderkleding was in 2006 een van de eerste online kinderkledingwinkels. Sinds 2011 is Louise Zwanenburg-Voƻte eigenaar van Broekies Kinderkleding. Zij heeft jarenlange ervaring in de kledingbranche. Styling is haar passie. Sinds haar zoontje Max (Augustus 2008) en haar dochter Julia (februari 2013) zijn geboren, is er ook een wereld van kinderkleding voor haar opengegaan. Zij geniet volop van Max en Julia en de manier waarop zij haar passie nu vorm wil en kan geven in deze webshop.

Uit ervaring weet Louise dat de pasvorm van kleding voor wat smallere kinderen zoals Max en Julia vaak moeilijk te vinden is. Toen zij deze signalen ook vanuit haar vriendenkring en uit de markt opving bedacht zij het concept van Broekies Kinderkleding, zoals dat bestaat sinds 2011. Broekies Kinderkleding staat daarom voor kwaliteit, originaliteit en een mooie pasvorm.

Wij wensen u veel inspiratie en winkelplezier toe bij uw bezoek aan www.broekies.nl