Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen
Als de bestelde kinderkleding niet aan uw wensen voldoet, dient u binnen veertien dagen na de ontvangstdatum, een retour aan te vragen.

U gaat naar “mijn Broekie” en logt in in uw account. U scrolt naar beneden tot u bij het retour aanvragen formulier komt. U vult het formulier zorgvuldig in en klik op verzenden.

Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op via uw e-mail adres.

Indien akkoord van Broekies moet u het artikel binnen vijf werkdagen, voldoende gefrankeerd, retour sturen, met inachtnemeing van de onderstaande voorwaarden. Na ontvangst van de kinderkleding en akkoord van de retourzending, krijgt u een e-mail met hierin vermeld het te crediteren bedrag in de vorm van een tegoedbon van Broekies. De waarde van uw tegoedbon wordt automatisch bij uw volgende bestelling in mindering gebracht. Als u een besteld artikel wenst om te ruilen volgt bovenstaande retourprocedure en kunt u een nieuwe besgtelling plaatsen. Het retour te sturen artikel dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

De originele verpakking en aanhechting van labels mag niet ontbreken aan de kleding.
Het artikel mag niet gewassen of gedragen zijn.
Het artikel mag niet veranderd zijn.
De gebruiksaanwijzing en instructies moeten correct zijn opgevolgd.
De korting van de originele verkoopprijs mag niet meer zijn dan 70% bedragen.
De kosten van het retour zenden van een artikel zijn te allen tijde geheel voor rekeing van de klant, tenzij anders wordt overeengekomen. U dient de retourzending correct te verpakken en voldoende te frankeren, anders wordt het pakket niet door ons in ontvangst genomen en dus niet gecrediteerd.