Cadeauservice

Iemand verrassen met een cadeau via Broekies?

Dat kan, want Broekies biedt u deze mogelijkheid.

U gaat op uw gemak online winkelen op onze site en maakt een keuze uit het assortiment kinderkleding. Wij verpakken de kinderkleding op een feestelijke manier met luxe cadeaupapier, zijdevloeipapier en lint. Daarnaast zit er een handgeschreven kaartje bij met uw persoonlijke gelukwens of boodschap. Broekies verstuurt dit cadeau namens u. Deze cadeauservice bieden wij u aan voor € 2,50. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht.

De procedure gaat als volgt:

U heeft een keuze gemaakt uit ons assortiment kinderkleding en in het winkelmandje geplaatst. Op de bestelpagina kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van de cadeauservice. Bij “opmerkingen” kunt u uw persoonlijke gelukwens of boodschap intypen en wij zorgen ervoor dat de tekst op het kaartje wordt geschreven.

Vergeet niet het afleveradres en factuuradres juist in te vullen. Natuurlijk wordt de factuur verzonden naar het opgegeven factuuradres!

U mag er van uitgaan dat uw cadeau feestelijk verpakt wordt. De foto dient echter uitsluitend als decoratie van deze pagina.