Over Broekies Kinderkleding

www.broekies.nl  was in 2008 een van de eerste online kinderkledingwinkels.

Originele kinderkleding van de beste kwaliteit. Bij Broekies Kinderkleding weet je dat het goed zit

Originele kleding voor kinderen

U weet dat u bij Broekies Kinderkleding goed zit, omdat u bij ons bijzonder originele kleding voor uw kind vindt. Bijzonder origineel omdat we die stukken uit een collectie kiezen waarmee uw kind er te gek uit ziet. Bijzonder origineel ook omdat Broekies alleen die merken selecteert die zich durven te onderscheiden met een heel duidelijke eigen signatuur. Kortom: Broekies Kinderkleding selecteert voor u de topstukken van de leukste merken om er voor te zorgen dat uw kind helemaal perfect gekleed is!

Hoge kwaliteit

Wij vinden dat kleding van goede kwaliteit moet zijn. Daarmee bedoelen we dat goede stoffen gebruikt worden en dat de kleding goed in elkaar gezet is. Daardoor blijft kleding goed in model. Die kwaliteit betaalt zich terug in de bruikbaarheid en houdbaarheid van kleding. Daarom zijn we erg selectief in welke merken we in onze collectie opnemen. Daardoor weten wij dat de kwaliteit bij Broekies ook hartstikke goed zit.

Beste service

Bij Broekies Kinderkleding mag u rekenen op de beste service. Wilt u meer informatie over een kledingstuk? Is er toch iets niet helemaal naar de zin? Wilt u graag dat we een kledingstuk voor u opmeten? Dan zit u bij Broekies goed, want dat doen we graag voor u. Ook al zien we u niet in levende lijve, toch zijn we er altijd om u te helpen. U krijgt alle persoonlijke aandacht, want dat verdient u.

Over ons

Mijn naam is Sjé Linssen.

Een geboren en getogen Limburgse en al jaren lang happy met Jean. Wij zijn ouders van een zoon en dochter die inmiddels het huis uit zijn en op eigen benen staan. Mijn opleiding heb ik gevolgd in de detailhandel richting textiel, met een specialisatie in kinderkleding. Ik heb jaren gewerkt in de modebranche in het hartje van modestad Maastricht. Mijn passies zijn kinderen, maar ook het maken van bronzen beelden èn ons bourgondische leven.

Wij wensen u veel inspiratie en winkelplezier toe bij uw bezoek aan het vernieuwde www.broekies.nl .

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lieve groet,

Sjé.